Преди минути дрифтърът Искрен Иванов е бил хванат да шофира

...
Преди минути дрифтърът Искрен Иванов е бил хванат да шофира
Коментари Харесай

От последните минути! Хванаха във Враца дрифтъра Искрен Иванов с наркотици, арестуват го /снимка/

Преди минути дрифтърът Искрен Иванов е бил заловен да кара във Враца след използването на опиати, научи извънредно организация BulNews.
Младежът е бил спрян на ул. „ Христо Ботев “ в региона на бензиностанция „ Феникс нефт “ с неговия персонален автомобил БМВ с британска регистрация. При инспекция с дрегер било открито, че е седнал зад кормилото след използването на упойващи субстанции. Била е извикана и криминалистичната лаборатория поради обиска и на автомобила.
След като станали известни резултатите от  проверките за алкохол и опиати, той неотложно бил арестуван. В момента Искрен Иванов минава през обзор в Спешното поделение на врачанската болница и в случай че зравословното му положение разрешава, той ще бъде арестуван в районното ръководство до 24 часа.
Искрен Иванов стана скандално прочут след поредност от материали на медията ни. Той, Румен Кръстев и Божидар Божидаров наводниха интернет с изцепки на пътя, които действително заплашват живота на близките.



Румен Кръстев към този момент беше задържан и явно Искрен Иванов върви по неговия път. Вероятно идващият, който ще опознае живота в килията, ще е Божидар Божидаров.
Иронията в тази ситуация е, че след изявленията на организация BulNews тримата разясниха присмехулно, че са недосегаеми и полицията не може да им направи нищо. Имаше и груби мнения на Румен и Искрен, които безочливо пишеха „ Ченгетата да го духат “. Във фейсбук е елементарно да се правиш на мъж, само че в действителния живот обстановката е радикално друга. Тези три келемета към този момент стартират да схващат разликата.
Въпросът е тази нощ в ареста кой на кого ще духа…
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР