Преди минути бе изтеглен жребият за тазгодишното издание на Финалите

...
Преди минути бе изтеглен жребият за тазгодишното издание на Финалите
Коментари Харесай

Жребият за финалите на ATP е изтеглен, Рафа Надал е в групата на смъртта

Преди минути бе изтеглен жребият за тазгодишното издание на Финалите на АТП в Лондон. Фортуната отреди в група " Андре Агаси " компания на международния №1 - Рафаел Надал да бъдат тенисистът с най-вече победи тази година - Даниил Медведев, който е едноличен водач с 59, миналогодишният първенец - Александър Зверев и Стефанос Циципас, който е единственият състезател през този сезон, победил всеки един от Светата троица - Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович, съобщи gong.bg

Другата група - " Бьорн Борг " ще бъде формирана от Новак Джокович, рекордьорът по трофеи в шампионата с 6 - Роджър Федерер, Доминик Тийм и Матео Беретини.

Все още не е 100% несъмнено присъединяване на Рафа, защото през предходната седмица той получи разтежение на коремен мускул на утринната си подготовка преди 1/2-финалния мач против Денис Шаповалов на Мастърса в Париж. Испанецът през днешния ден показа, че в четвъртък или петък ще стартира тренировки и тогава ще разгласи решението си. Притеснителното е, че в последните 5 години, Надал 3 пъти се е оттеглял преди или по време на Финалите. Другата наклонност, която прави усещане е, че от 2011-а насам единствено през 2015 година никой от титулярните 8, които се класират по право не се отхвърля преди или по време на шампионата. През 2011 година го прави Мъри, 2012 - Надал, 2013 - Мъри, 2014 - Федерер и Надал, 2016 - Надал, 2017 - Вавринка и Надал, 2018 - Дел Потро и Надал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР