Преди месеци написах, че около 20 до 30% от ваксинираните

...
Преди месеци написах, че около 20 до 30% от ваксинираните
Коментари Харесай

Петър Велков: С въвеждането на зелените сертификати, бизнесът с човешки животи процъфтява

" Преди месеци написах, че към 20 до 30% от имунизираните у нас са с фиктивни документи и това от ден на ден се облича в доказателства ". Това написа преподавателят и специалист по ръководство на рецесии във връзка разкритията в за скица с подправено имунизирани, като поздравява създателите на следствието Андрей Бъчваров и Виктория Бояджиева.

" Това следствие демонстрира, че мащабите са още по-големи. Говорим за стотици фиктивни имунизирани хора единствено за дни от единствено един доктор и една сестра, които даже не се познават. Говорим за десетки хиляди имунизирани единствено по данни от репортажа. Разследващите органи споделят, че към този момент има засечени фиктивни документи, направени у нас, в 3 страни... Посредникът във видеото споделя, че има хора на всички места, и че всеобщо съдии и прокурори са по същата скица. Включително излиза наяве, че един от забърканите е претендент за народен представител и има имунитет. Ще е забавно дали Бойко Рашков ще разкрие от коя партия е ", написа още Велков.  
 Кандидат-депутат от НФСБ ще бъде изключен от партията поради съмнение, че е в основата на скица със зелени документи Кандидат-депутат от НФСБ ще бъде изключен от партията поради съмнение, че е в основата на скица със зелени документи
" Лицето, забъркано в схемата с подправени документи, която разкри екип на NOVA, беше открито. То е с имунитет, защото е претендент за...

Според него с въвеждането на зелените документи, " бизнесът с човешки животи " процъфтява. “А това коства животи...както споделя и самият Андрей Бъчваров, чийто другар умира, потвърдено инфектиран от човек с мним документ... Повръща ми се... “, споделя учителят.

“Отвъд човешките животи тези циници не осъзнават, че по този метод способстват тъкмо за противоположното - за фрапантно повече ограничения и ограничавания за всички. Включително скоро Гърция и доста други страни ще ни наложат свиреп ограничения единствено за нас, а компаниите, производители на ваксини, ще заведат извънредно скъпи каузи против страната ни “, акцентира още той..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР