Преди месец той бил приет в спешното отделение със симптоми

...
Преди месец той бил приет в спешното отделение със симптоми
Коментари Харесай

Беше Здрав Като Бик, Но Домашното Му Куче Го Облиза! Сполетя Го По-Страшно От Смъртта! Шок Видео!

Преди месец той бил признат в незабавното поделение със признаци на грип. Изследванията обаче посочили, че той е инфектиран с бактерия, разпозната като capnocytophaga, която се съдържа в слюнката на кучетата. Тя може да аргументи тежки инфекции при хора с отслабена имунна система и се популяризира посредством захапване или при непосредствен контакт със инфектирано животно.

Симптомите са зачервяване или отичане към раната, нараснала температура, диария, повръщане, главоболие и болежка в мускулите и ставите, като те се появяват в границите на три до пет дни, само че от време на време това може да отнеме до две седмици, написа дир.бг. При най-тежките случаи е допустимо да се стигне до гибел за 72 часа.

" Тази зараза в кръвта провокира доста мощна реакция на тялото му. 99% от хората, които имат кучета, в никакъв случай няма да имат този проблем. Това е просто случайност ", разяснява случая на Мантойфъл доктор Силвия Мъноз-Прайз - експерт по инфекциозни болести.

При него инфекцията предизвикала намаляване на кръвното налягане и циркулацията в крайниците му се намалила толкоз, че са наложило да се прибегне до ампутация, с цел да бъде избавен животът му.

Съпругата на американеца - Даун, описа, че за една седмица той останал без краката, след което последвали още интервенции за премахване на части от ръцете му, а най-после и половината от двете предмишници.

" Освен това, всички елементи на тялото и тъканта на Грег са наранени от сепсиса и лекарите споделят, че носът му ще се нуждае от пластична хирургия, с цел да се възвърне ", добави тя.

Тепърва му предстоят още интервенции, а на фамилията ще му е нужно доста време, с цел да преодолее шока.

" В началото целият беше в синини, все едно някой го е бил с бейзболна бухалка ", описа още госпожа Мантойфъл.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР