Преди месец принц Хари и Меган разбуниха духовете заради решението

...
Преди месец принц Хари и Меган разбуниха духовете заради решението
Коментари Харесай

Хари и Меган с вдъхновяващо послание

Преди месец принц Хари и Меган разбуниха духовете поради решението си да не прекарат Коледа с кралица Елизабет Втора и кралското семейство, както и да пропуснат църковната работа в Сандрингам. И те към този момент се любуват н а шестседмичната си почивка , по време на която ще са главно в Америка при майката на Меган и надалеч от всевъзможни кралски задължения.

A post shared by (@sussexroyal) on Oct 25, 2019 at 6:10am PDT

Вариантите пред младото семейство бяха два - да честват у дома в Уиндзор или да отпътуват за Америка, където да гостуват на Дория Рагланд – майката на Меган, и да презаредят батериите след извънредно изтощителната за тях година.

A post shared by (@sussexroyal) on Nov 9, 2019 at 2:26pm PST

Съвсем скоро принц Хари получи оценката на списание People - най-секси баща за 2019 година , а последното събитие, на което се появи, преди да прекрати за малко кралските прояви и да се наслаждения на приятна отмора със фамилията си, бяха благотворителните награди OnSide в Роял Албърт Хол. Херцогът направи вдъхновяваща тирада от сцената пред над 2500 младежи.

Принц Хари и Мегат въпреки всичко прекъснаха за малко тишината и осведомителното затъмнение към тях и направиха коледно благопожелание към всички.

В профила си в Инстаграм те пуснаха вдъхновяваш откъс: „ Няма по какъв начин да има чувство за общественост, в случай че нямаме чувството, че ни е грижа един за различен “.

A post shared by (@sussexroyal) on Dec 16, 2019 at 7:12am PST
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР