Преди месец повече от 300 учени и мислители – сред

...
Преди месец повече от 300 учени и мислители – сред
Коментари Харесай

Отстъплението на Газа и Германия от разума

Преди месец повече от 300 учени и мислители – измежду които Артуро Ескобар, Глория Уекер, Хелън Верран, Ерик Суингеду, Зоуи Тод, Рашид Халиди, Катрин Уолш – подписаха отворено писмо заклеймяване на немското съучастничество в геноцида на Израел против палестинците и немската цензура на неговите критици.

Оттогава всяка дума от това писмо беше брутално доказана, защото ужасните ужаси, осъществени от израелската войска в Газа и на Западния бряг, единствено се усилиха. На 11 януари юридическият екип на Южна Африка показа подробни доказателства за геноцидни планове и дейности от страна на Израел, защото той изиска от Международния съд да наложи краткотрайни ограничения за прекъсване на израелската експанзия.

И въпреки всичко позицията на немската страна не се е трансформирала и с микрон. Обратно, военната и дипломатическа поддръжка за унищожаването на палестинците продължава. И в този момент немската страна реши да нападна южноафриканското искане пред съда, в сладкодумен образец за нейния ангажимент да п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР