Преди месец Парис Хилтън обяви изненадващата новина, че тя и

...
Преди месец Парис Хилтън обяви изненадващата новина, че тя и
Коментари Харесай

Парис Хилтън обяви името на детето си

Преди месец Парис Хилтън разгласи изненадващата вест, че тя и половинката ѝ Картър Реум са станали родители. Оттогава насам двойката не разкри детайлности за наследника - единственото, което знаем е, че детето е момче и че е се е появило благодарение на сурогатна майка.

Но не щеш ли настъпи моментът, в който Парис е подготвена да повдигне леко завесата към персоналния си живот. Богатата наследница реши да разкрие името на новия член на семейството, освен това избрайки това да се случи пред забележителна публика. Парис разгласи обществено по какъв начин е кръстила сина си в своя подкаст на iHeartRadio - This Is Paris.

И като имаме поради ексцентричността на 42-годишната Парис, няма по какъв начин да се изненадаме от името, на което се е спряла. Нито пък на обстоятелството, че го е измислила още преди 10 години.

" Спрях се на Финикс, до момента в който четях наименованията на градове, страни и щати на картата. Исках да намеря нещо, което да си подхожда с Париж ", сподели Парис и добави: " Но най-важното, което ме накара да избера Финикс е препратката към птицата - която пламва и по-късно се надига от пепелта, с цел да полети още веднъж. Искам синът ми да израсне, знаейки, че триумфът и бедствията вървят ръка за ръка през целия ни живот. "

Цялото име на наследника на Парис и Картър е Финикс Барън Хилтън Реум.

Второто име е знак на респект към починалия дядо на щастливата майка - Барън Хилтън. " Той постоянно е бил мой наставник. Бяхме доста близки и няма ден, в който да не ми липсва ", изясни Парис.

Парис изненада почитателите си на 24 януари, когато разгласява фотография в своя Instagram, на която държи ръката на дребното си новородено бебе. " Ти към този момент си обичан оттатък думите ", написа тогава звездата към поста.

Така мечтаното майчинство на Парис се случи единствено няколко месеца след някои спорни изявления на личната ѝ майка, 63-годишната Кати Хилтън.

През ноември, 2022, тя показа в изявление пред E! News, че Парис се е пробва да зачене, откогато със брачна половинка ѝ Картър са сключили брак, само че имат обилни компликации. " Това ми разрушава сърцето, тъй като знам, че тя се старае по всякакъв начин. Подкрепям я, казвайки ѝ, че доста хора се борят с това и че от време на време просто изисква повече време ". Изказване, на което Парис обществено реагира: " Не знам от кое място ѝ хрумна всичко това! Изобщо, в никакъв случай не е имало битка ", съобщи тя пред TMZ.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР