Преди месец на територията на пазарджишкото село Сарая били регистрирани

...
Преди месец на територията на пазарджишкото село Сарая били регистрирани
Коментари Харесай

Тя е само на 13, но е истински експерт по кражбите, в Пазарджик са пропищели от това момиче

Преди месец на територията на пазарджишкото село Сарая били регистрирани няколко домови обири. Неизвестен проникнал в къщите на 36-годишната Л.А., Г.Я.- 46 година, и 55-годишната З.М. Стопаните се дали прошка със златни и сребърни украшения, сумата от 2300 лв., безценен мобилен телефон, кожено яке, заяви представителят на ОДМВР Мирослав Стоянов, оповестява " Марица ".

При извършеното следствие чиновници от бранш „ Криминална полиция “ при РУ-Пазарджик с удивление открили, че създател на похищенията е 13-годишно момиче от същото село. Оправното дете към този момент е " клиент " на контрольор от Детска педагогическа стая.

В последното денонощие, вследствие на оперативно-издирвателни дейности, са арестувани още двама крадци. Единият от тях е 27-годшният гражданин на Батак Н. У., откраднал от жилището на собствен 70-годишен съгражданин шест скъпи ударно-пробивни бормашини и ъглошлайф. За шанс на притежателя цялата крадена техника била открита в дома на крадеца.

И още една " дама " участва в следващия полицейски бюлетин. Преди време в полицейското ръководство в Панагюрище бил получен сигнал от притежател на парцел в средногорския град. Мъжът съобщил, че апаши са разрушили врата на дървена колиба и са откраднали аграрни принадлежности и към 70 кг ръж. Като създател на действието е открита и арестувана 26-годишната панагюрка К.А. Срещу нея е формирано полицейско произвеждане.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР