Преди месец (на 27-ми) казах “ДА на най-прекрасния мъж –

...
Преди месец (на 27-ми) казах “ДА на най-прекрасния мъж –
Коментари Харесай

Честито! Сватбата На Годината!!! Случи Се, Най-Красивата Българка Каза Да! Вижте Снимки На Влюбените Гълъбчета!

„ Преди месец (на 27-ми) споделих “ДА ” на най-прекрасния мъж – Добромир Димитров. Мина към този момент задоволително време, с цел да го осъзная… и да мога да го споделя. Благодаря ти, Банче, че ме подкрепяш постоянно, даже когато нямам доверие в себе си, че ме окуражаваш, когато се двоумя, че ме слушаш, когато и сама не се чувам… и най-много, че ме обичаш, даже когато аз не се одобрявам, благодаря!!! Обичам те! ”, написа Мис България 2013 в обществената мрежа, написа разкрития.ком.

Феновете и приятелите на Нанси незабавно й честитиха и заваляха единствено позитивни мнения по случай събитието. „ Честито, Нанси! Много благополучие, обич и почитание ви поисквам! ”, „ Честито! Бъдете щастливи! ”, „ Честито! С най-хубави пожелания за дълъг и благополучен фамилен живот! Нека здравето, разбирателството, уважението и любовта бъдат ваши безконечни спътници! ” и доста други фенове на Мис България 2013 поздравиха бъдещото семейство. Нанси благодари за хубавите пожелания на всички.



Нанси Карабойчева и Добромир Димитров се срещат на мач във волейболната зала и от този момент стартира тяхната вълшебна приказка. Пожелаваме на бъдещото семейство да са все по този начин влюбени, щастливи и постоянно да се поддържат и окуражават един различен. И дано усмивките не слизат от лицата им.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР