Преди месец чаровната актриса Радина Думанян стана майка за първи

...
Преди месец чаровната актриса Радина Думанян стана майка за първи
Коментари Харесай

Радина Думанян очарова със снимка, показваща най-милата ѝ трансформация

Преди месец чаровната актриса Радина Думанян стана майка за първи път. Звездата от хитовия медицински сериал на NOVA " Откраднат живот " към момента не е посочила личицето на дъщеричката си, само че пък споделя други фрагменти с нея.

През последните месеци Радина остави на назад във времето медийните си появи. Тя избра фамилната атмосфера и уюта на дома, с цел да дочака най-важния персонален миг в живота си. Сега обаче последователно актрисата се завръща към театъра, споделяйки датите, на които ѝ следва да излезе на сцената още веднъж.

Не единствено това обаче зарадва правилните фенове на актрисата, само че и фотография, към която Радина написа: " Малки метаморфози ". Кадърът е колаж, а на него виждаме четири разнообразни положения на Радина - от момента, в който държи теста за бременност и схваща, че ще стане майка за първи път, през фотографията от ехографски обзор, следва фотография на съществено пораснал стомах в напреднала бременност, а за край - роденото момиченце. 

Виж още:

По-рано Радина качи фотография от болничното заведение, в която е родила, с цел да благодари на своя лекар. " Това дребното в пашкулчето е нашата щерка. А до нас е индивидът, случил магията на срещата посред ни, доктор Даниел Ставрев. С нея към този момент сме у дома. Няколко дни на обич, опознаване и наслада дружно ", написа тогава Думанян и акцентира, че е била извънредно признателна за грижите на целия екип в болничното заведение, в която е родила.

Виж още:

Изображение:

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР