Преди малко в съда бе докаран Борислав, който уби по

...
Преди малко в съда бе докаран Борислав, който уби по
Коментари Харесай

Докараха окован във вериги Борислав, който уби зверски съпругата си

Преди малко в съда бе докаран Борислав, който умъртви по изключително нечовечен метод брачната половинка си във Варна. Той бе доведен с белезници и вериги на краката, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

Припомняме, че през днешния ден състав на Варненския областен съд ще прегледа настояването на Окръжната прокуратура за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на обвинявания в ликвидиране на брачната половинка си Борислав Н. Престъплението по член 116, алинея 1, т. 6, по отношение на член 115 от Наказателен кодекс е било осъществено по изключително непосилен метод и с особена свирепост.  

41-годишният Борислав, както към този момент осведоми пресцентърът на Апелативна прокуратура във Варна, е бил притеглен като обвинен, откакто на 24 февруари тази година в жилището, наето от фамилията, пребил брачната половинка си за следващ път. След като я оставил в безпомощно положение, Борислав събрал багажа си, повикал майка си да му помогне да го изнесе и двамата напуснали жилището, без да се интересуват за положението на пребитата жена. 

След като 40-годишната жена не отговаряла на телефонните повиквания на майка си, бил подаден сигнал в Първо районно ръководство на Министерство на вътрешните работи във Варна. Изпратени били чиновници на Министерство на вътрешните работи и на пожарната на адреса, които съумели да влязат в заключеното жилище през балкона на 25 февруари. Там било намерено тялото на убитата. Незабавно бил осъществен оглед на местопроизшествието от проверяващи служители на реда в ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна под управлението на дежурен прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

Извършената аутопсия посочила, че гибелта е настъпила от солиден кръвоизлив в мозъка, породен посредством голям брой удари в главата със или върху твърди тъпи предмети.  

Действията по следствието демонстрират, че измъчваната жена е подавала няколко тъжби за домашно принуждение против нападателния си брачен партньор през годините на брака им. Борислав е бил предупреждаван с полицейски протоколи за наказателната отговорност, която носи за заканите и породените телесни повреди на брачната половинка си. Впоследствие обаче дамата съобщавала в полицията, че връзките посред им са се подобрили. На 26 февруари тази година е било планувано бракоразводното дело на фамилията във Варненския областен съд.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР