Преди малко в Парламента ние не успяхме да направим така,

...
Преди малко в Парламента ние не успяхме да направим така,
Коментари Харесай

Слави с поредна остра реакция - отново във Фейсбук

 " Преди малко в Парламента ние не успяхме да създадем по този начин, че държавната дотация за партиите да стане 1 лев на получен глас. Така, както пожелаха 2 милиона и половина българи на легален референдум. И за какво не успяхме? Защото напълно " за " гласоподаваха единствено депутатите на " ИТН ". А " срещу " гласоподаваха депутати от всички останали парламентарни групи. Значи, когато става дума за пари - няма статукво ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, няма " Демократична България ", няма " Изправи се! Мутри, вън! "

Има нещо, което не мога да схвана. Толкова е ясно - хората не желаят да дават милиони левове на партиите. Но огромна част от партиите споделят - не. Вие не желаете да ги давате, само че ние ще си ги взимаме. Даже ще си създадем закон, с цел да ви взимаме милионите, които не желаете да ни давате, законно.

Този парламент не съумя да събере болшинство, с цел да извърши волята на народа. Може би идващият ще може ", написа доскоро във Facebook.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР