Преди малко се чух с Бенчо, каза ми, че вече

...
Преди малко се чух с Бенчо, каза ми, че вече
Коментари Харесай

Близък приятел на Бенчев: По-добре е, но все още много изтощен

" Преди малко се чух с Бенчо, сподели ми, че към този момент е по-добре, само че към момента доста изтощтен, едвам говореше ", разкри пред " 24 часа " непосредствен другар на 65-годишния общински консултант Бенчо Бенчев.

Той не посочи дали зърненият необут въобще е постъпвал в болница, само че близки преднамерено пазели в загадка местонахождението му, с цел да го предпазят от в допълнение напрежение и медиен звук.

Нито една от по-големите лечебни заведения в Бургас не удостовери Бенчев да е одобряван за лекуване, допустимо е той да си е у дома, телефоните му дават свободно.

Известният бургазлия бил срутен от напрежението около ареста му в Истанбул дружно с Димитър Желязков-Очите и последвалите събития и партийни кавги.

Както 24 часа писа, във вторник БСП-Бургас изключи Бенчев от групата си в общинския съвет. Това стана на изключително съвещание, на което участваха четиримата общински съветници, общинският ръководител Живко Господинов и заместникът му.

В писмо до ръководителя на Общинския съвет в Бургас Костантин Луков от Българска социалистическа партия обявиха, че " с оглед създалата се обстановка към Бенчо Бенчев той не съставлява политиката и ползите на Българска социалистическа партия в органите на локалния парламент ". Те го приканиха да напусне общинския съвет.

В телефонен диалог с 24 часа Бенчев напомни, че той не е влязал в локалния парламент като член на Българска социалистическа партия, а от гражданската квота.

По мотив разразилия се скандал били ли са му на посетители известни политици, сред които Бойко Борисов и Цветан Цветанов, Бенчев изрично отхвърли.Той още веднъж напомни, че като посетител в дома си е приемал само президента Жельо Желев и брачната половинка му, с които ги свързвало другарство от млади години. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР