„Преди малко разговарях с колегите в Борино. В селото се

...
„Преди малко разговарях с колегите в Борино. В селото се
Коментари Харесай

Съмняват се за умишлени палежи в Борино

„ Преди малко разговарях с сътрудниците в Борино. В селото се заражда суматоха и неуравновесеност. Според хората става въпрос за умишлени дейности, защото в границите на последните 10 дни става втори огромен пожар в обитаемото място. Не знам дали това е директно ориентирано против офиса на Движение за права и свободи. Явно има някаква причина хората да мислят, че някой, по някакви подбуди прави умишлени палежи “, съобщи регионалният водач на Движение за права и свободи в Смолян Салих Аршински.
Той изясни, че в офиса са опожарени техника и документи, като документите са в положение да възстановят, защото имат копия.
„ Очакваме органите на Министерство на вътрешните работи да си свършат работата оптимално бързо и качествено, с цел да бъде успокоено популацията “, разяснява Аршински.
По думите на кмета на Борино Мустафа Караахмед полицията проверява по всички версии, само че измежду популацията несъмнено има подозрения за умишлени палежи.
Припомняме, че пожарът в селото на водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ породи нощес.
Освен фиса на Движение за права и свободи, са изгорели два гаража, една стопанска сграда, склад към хотел на Джамал Чавдарлъ със стока за към 30 000 лв. вътре, кола „ Тойота Рав 4 “ на Белгин Терзиев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР