Преди малко повече от седмица Ювентус сложи край на серията

...
Преди малко повече от седмица Ювентус сложи край на серията
Коментари Харесай

Шампионът срещу лидера

Преди малко повече от седмица " Ювентус " постави завършек на серията на " Наполи " от 14 следващи мача без загуба в Серия " А ".

Шампионът на Италия си потегли с трите точки от негостолюбив Неапол и разреши на " Интер " да оглави Калчото .

Тази вечер обаче, от 21:45 ч. по RING. " нерадзурите " гостуват на " Ювентус ", а " Старата госпожа " ще опита да скапе и техния отличен старт на акцията.

Откакто пое " Интер " през лятото Лучано Спалети стабилизира отбора и грандът от Милано може да се похвали с 12 победи, 3 равенства и нито една загуба в Серия " А " през този сезон.

" Интер " завоюва последните си три дуела, само че ще бъде мъчно да ги направи четири. " Нерадзурите " нямат триумф в Торино от 2013 година насам.



За " Ювентус " под въпрос за тазвечершния мач е Джорджо Киелини, който ще премине късен фитнес-тест. Участието му в мача е основно за " бианконерите ", защото различен централен защитник - Бенедикт Хьоведес, е навън до Нова Година и Масимилиано Алегри няма доста варианти.

Ако Щефан Лихтщайнер, който пропусна срещите с " Наполи " и " Олимпиакос ", не е подготвен за дербито, по десния фланг на защитата пък още веднъж ще работи Матия Де Шильо.

В лагера на гостите няма проблеми с травми. Единствената въпросителна по отношение на стартовата единайсеторка е дали Давиде Сантон ще стартира като титуляр вляво на защитата за четвърти следващ турнирен мач. Другият вид е Спалети да върне измежду единадесетте Юто Нагатомо.

Марцело Брозович впечатли против " Киево ", играейки зад капитана Мауро Икарди, и най-вероятно ще резервира мястото си, до момента в който Борха Валеро ще бъде изтеглен по-назад.

Всички мачове от 16-ия кръг на Серия " А ", които ще можете да гледате по RING:

" Киево " - " Рома " на следващия ден, 13:30 ч.
" Наполи " - " Фиорентина " на следващия ден, 16:00 ч.
" Милан " - " Болоня " на следващия ден, 21:45 ч.
" Лацио " - " Торино " понеделник, 22:00 ч.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР