Преди малко повече от месец Тервел Пулев и съпругата му

...
Преди малко повече от месец Тервел Пулев и съпругата му
Коментари Харесай

Какъв баща е Тервел Пулев и защо не иска децата му да вървят по неговия път?

Преди малко повече от месец Тервел Пулев и брачната половинка му Диана Ненова станаха родители за трети път. Само ден преди раждането на дребния Самуил боксьорът показа, че е в очакване в профила си във Фейсбук.

Така фамилията към този момент има три дечица - момчета. Това са Калоян, Аспарух и Самуил. Но кое съгласно Тервел Пулев е по-трудно - да родиш три деца или да победиш Кличко на бокс? В телевизионно изявление той показа, че евентуално отговорът е успеха против украинеца, защото да ражда на дамата ѝ е обещано от Бога. 

Виж още: Арт децата на Вергов, Кака Лара, Зуека, Ваня Щерев - по стъпките на родителите си

Пулев съобщи, че към този момент няма безапелационен отговор дали фамилията му ще се разраства още. Но, в случай че това се случи, той е безапелационен - и четвъртото му дете ще носи хубаво българско име, с което да се гордее.

Виж още: Заслепяващ искра: Родните звезди, които греят с нови усмивки (Джизъса, Златка Р, Петканов, Галена) 

Боксьорът показа, че със брачната половинка си си поделят грижите за бебето, като самият той нерядко сменя памперси и излиза на разходка със Самуил. Оказва се, че в грижите за най-новия член на фамилията оказва помощ и Калоян, най-големият наследник на Тервел Пулев. Той единствено не желал да сменя памперси. " Мама да се оправя ", съобщи хлапето.

Виж още: Великденска изненада: Ballan ще става татко! Благодари на годеницата си по благ начин 

Пулев е безапелационен, че не желае синовете му да вървят по неговия път, а желае сами да изберат с какво да се занимават. Така да вземем за пример Калоян тренира футбол, а Аспарух - джудо. 

Двете деца, Калоян и Аспарух, споделиха, че татко им е този, който повече ги глези, им дава шоколад, а в случай че се изключи бебето, и командва у дома най-вече. А другояче звездният им баща бил най-сърдит и най-вече се карал, когато играел онлайн шах. 

Изображение: https://www.facebook.com/TervelPulev/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР