Преди малко повече от месец научихме, че една от най-любимите

...
Преди малко повече от месец научихме, че една от най-любимите
Коментари Харесай

Ще спасят ли брака си Джейсън Момоа и Лиза Банет?

Преди малко повече от месец научихме, че една от най-любимите ни холивудски двойки се разделя. В профила си в Instagram Джейсън Момоа не уточни съответна причина за решението им, само че даде да се разбере, че двамата са минали през сложни интервали през последните години.

Тяхната любовна история беше толкоз красива, че скрито се надявахме това да не е истина. Но след това разбрахме, че Момоа се е изнесъл от вкъщи им и живее в каравана, а външният му тип подсказа, че напълно не се усеща добре от раздялата.

Последните вести за двойката обаче са много обнадеждаващи. 42-годишният Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет са решили да дадат на брака си още един късмет.

Те още веднъж живеят дружно и работят върху възобновяване на брака си твърди източник, непосредствен до двойката пред Hollywood Life. Джейсън се преместил още веднъж при Лиза преди към две седмици. " Те взеха решение да работят върху проблемите, вместо да бягат от тях, тъй като са вложили толкоз доста един в различен ", споделя източникът.

Най-развълнувани от всичко това са децата им. Лиза Бонет и Джейсън Момоа имат щерка Лола, на 14 години, и наследник - Накоа-Уолф, на 13. Те се радват, че родителите им са дали още един късмет на брака си. Съдейки по мненията на феновете им в обществените мрежи разбираме, че освен децата им са надяват Джейсън и Лиза още веднъж да са двойка.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР