Преди малко повече от две седмици стана ясно, че 79-годишният

...
Преди малко повече от две седмици стана ясно, че 79-годишният
Коментари Харесай

Първата публична поява на Робът де Ниро след раждането на седмото му дете

Преди малко повече от две седмици стана ясно, че 79-годишният Робърт де Ниро е станал татко за седми път. Самият той издаде новината по време на изявление, когато публицист му задава въпрос за шестте му деца. " Всъщност седем. Току-що ми се роди бебе ", споделя артистът.
 Робърт Де Ниро разкрива детайлности за седмото си дете
Робърт Де Ниро проговори за седмото си дете

Планирана ли е била дъщерята на артиста

Малко по-късно де Ниро издаде още детайлности към детето му, от които научихме, че то е било планувано, че е момиченце и че името му е Джиа Вирджиния Чен-Де Ниро. Родено е на 6 април, с тегло 3.600 кг.

Няма и два месеца след раждането на бебето и двамата родители се появиха дружно на провеждащия се сега 76-и кино фестивал в Кан. Актьорът бе видян да държи за ръка половинката си Тифани Чен по време на премиерата на новия филм с негово присъединяване Killers of the Flower Moon. Робърт де Ниро бе грациозен в черен костюм, а приятелката му бе ослепителна също в черна рокля без презрамки. За двойката се знае, че се среща от 2021 година

Актьорът става татко за първи път през 1976 година, когато дружно с тогавашната му брачна половинка Даян Абът посрещат сина си Рафаел (46 г.). Де Ниро осиновява и Дрена (51 г.), дъщерята на Даян Абът от предходния ѝ брак. По-късно на артиста му се раждат близнаците Джулиан и Арън (27 г.) от Туки Смит, както и Елиът (25 г.) и Хелън (11 г.) от Грейс Хайтауър.

В изявление от 2019 година за Us Weekly артистът споделя повече за бащинството. " Обичам децата си, просто да бъда с тях ", издава той. Но прибавя също, че ролята му на татко не е лесна. " Понякога е занимателно и обичате децата си, а от време на време желаете да ги убиете! Когато имаш хубави моменти, забравяш за тези, които не са били положителни. "
 Първи взор към Killers Of The Flower Moon с Леонардо ди Каприо, Робърт де Ниро и Лили Гладстоун
Петрол, индианци, убийства и Леонардо ди Каприо по средата

Надникваме към последния филм на Мартин Скорсезе

На 79-годишна възраст, Робърт де Ниро е освен татко, само че към този момент и дядо на четири деца. Дъщеря му Дрена има наследник Лео (19 г.), а Рафаел пък има три деца от някогашната си брачна половинка Клаудин ДеМатос, напомня Us Weekly.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР