Преди Коледа едва ли може да очакваме да имаме новина

...
Преди Коледа едва ли може да очакваме да имаме новина
Коментари Харесай

Социолог: Очакваме правителство след Коледа

Преди Коледа надали може да чакаме да имаме вест за съставяне на държавно управление, януари ми се коства по-реалистична дата, евентуално два месеца ще бъдат нужни, означи в утринния блок „ Тази заран " политологът доцент Петър Чолаков. Публичността към момента не е бистрота, разяснява социологът Антоний Гълъбов за метода на водене на договарянията - онлайн. Начинът, по който се водят договарянията подхожда на секторните политики. Тези 18 тематики подхождат на 18 министерства, уточни той.

Няма пояснение за какво електронното ръководство е независима политика, няма пояснение какво значи труд и обществени грижи. Истински сериозният политически въпрос е по какъв начин, когато се стигне до отговори на въпроса по какъв начин ще бъдат реализирани задачите, процесът ще тръгне в друга посока, счита социологът.

Вероятно ще има министри от всяка политическа мощ, не чакам да има превъзходство на министри от страна на Българска социалистическа партия от позиция на електоралната логичност. По-голяма тежест би трябвало да има първата политическа мощ от позиция на министерски кресла и това е „ Продължаваме промяната ". Част от основните министерства ще бъдат от тази политическа мощ, счита политологът доцент Петър Чолаков.

Според Антоний Гълъбов форматът на тези договаряния повече припомня комерсиалните договаряния, а резултатите могат да наподобяват като Коледен лист.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР