Преди известно време ви споменахме за това, че с новата

...
Преди известно време ви споменахме за това, че с новата
Коментари Харесай

Ето как изглежда Microsoft Office в Windows 11

Преди известно време ви споменахме за това, че с новата операционна система Windows 11, Microsoft ще покаже и нова версия на приложенията Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Outlook. Към момента измененията не са доста, само че от Microsoft настояват, че за цялостна смяна и прибавяне на новите функционалности ще са нужни най-малко две години.

За в този момент тази версия е налична единствено за разработчици, които са включени в програмата Windows Insiders, само че се чака по-късно тази година новият Microsoft Office да стане наличен и за необятната аудитория, въпреки и не в крайната си версия.



Към момента можем да забележим формите на прозорците, които са с по-закръглени форми, като същото се отнася за всички менюта и подменюта, които са се трансформирали под новата тактика на Microsoft. Част от иконите са сменени с нови, а лентата с принадлежности към момента съществува, макара от компанията да настояват, че тя ще изчезне при финалната версия, като това най-вероятно ще се случи с някой от идващите ъпдейти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР