Преди изборите Централната избирателна комисия покани всички формации да получат

...
Преди изборите Централната избирателна комисия покани всички формации да получат
Коментари Харесай

Настимир Ананиев: БСП иска да свали доверието към машинното гласуване

" Преди изборите Централната изборна комисия предложения всички обединения да получат код, с който да ревизират дали всички машини са наред. Единствено " Продължаваме Промяната ", " Демократична България " и ГЕРБ са отишли да вземат подобен код. Кирил Петков е предложил Българска социалистическа партия да употребяват нашия код, с цел да се уверят, че няма проблем с машините, те могат да отидат да си го вземат от новия съдружен сътрудник ГЕРБ, те също имат код. Казвам съдружен сътрудник, тъй като тази коалиция е забележима - за какво не входират нов бюджет ", това съобщи депутатът от " Продължаваме промяната " Настимир Ананиев пред Българска национална телевизия.

Народният представител акцентира, че от обединението нямат проблем да се гласоподава и на хартия, и на машина.

" Българска социалистическа партия замязва на " ИТН " сега, тръгнали са по техните стъпки. Няма неприятно да създадат кабинет кабинет с ГЕРБ и Движение за права и свободи, с цел да има постоянно държавно управление, само че в България сега няма водачество. Защо Борисов не сподели направил съм кабинет, ще предложа кабинет, той няма проект ", сподели още Настимир Ананиев.

Свиленски направи доста тежко подстрекателство, Българска социалистическа партия се пробва да смъкна доверието към машините
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР