Преди инвазията на 24 февруари германският канцлер Олаф Шолц е

...
Преди инвазията на 24 февруари германският канцлер Олаф Шолц е
Коментари Харесай

Преди войната Шолц е казал на Путин, че в следващите 30 г. Украйна няма да влезе в НАТО

Преди нашествието на 24 февруари немският канцлер Олаф Шолц е уверил съветския президент Владимир Путин, че най-малко през идващите 30 години Украйна няма да бъде призната в НАТО, написа немският вестник „ Ди Велт “ (Die Welt).

На 24 февруари, по заповед на Владимир Путин, съветската войска стартира пълномащабна непредизвикана война против Украйна. Путин оправда решението си с лъжливите претекстове, че Украйна и НАТО заплашват националната сигурност на федерацията. В реалност огромната цел на Путин е унищожаването на Украйна като независима свободна страна и окупирането на непознати земи.

Шолц е споделил на Путин в диалог преди нашествието, че НАТО не съставлява никаква опасност за Русия и в никакъв случай не е била такава. Според Шолц Путин е подхванал офанзива против Украйна по „ изцяло неуместни “ аргументи. В диалог преди началото на войната по тематиката за присъединението на Украйна към НАТО Шолц е уверил Путин: „ Това няма да се случи през идващите 30 години ".

Но Путин не желае да одобри демократични, отворени общества в Европа. Руският президент има „ изцяло неуместни “ хрумвания и обяснил на канцлера на Германия, че Беларус и Украйна в действителност не би трябвало да са обособени страни, написа вестникът. В Украйна съветската окупаторска войска ежедневно прави военни закононарушения, като досега има доказателства за над 28 000.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР