Преди и по време на изборите предупреждаваше българите, че се

...
Преди и по време на изборите предупреждаваше българите, че се
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Обърнете внимание кои са партиите на промяната

„ Преди и по време на изборите предупреждаваше българите, че се приготвя следващата замяна, замаскирана и обявявана шумно за смяна. Сега, откакто изборите минаха, към този момент няма български жител, който да не се убеди, че „ новите “ и „ моралните “ лица в българската политика в действителност са старите муцуни, които участваха в разграбването на България и българския народ през последните 30 години “, съобщи ръководителят на Политическа партия МИР.

Той е безапелационен, че през скъпо платената предизборна акция, посредством скъпи билбордове, посредством ежедневни участия на политиците на статуквото в огромните и националните малките екрани, партиите на подмяната са съумели да изманипулират българските жители, че те са хората и партиите на смяната.

„ Наблюдаваме един абсурд – хора, които участваха дружно в ръководството с ГЕРБ и Бойко Борисов през днешния ден да се самопровъзгласяват за „ новите “ и партиите на „ смяната “. Ще напомня, че Христо Иванов, Атанас Атанасов и " Демократична България " бяха съдружен сътрудник на ГЕРБ в кабинета Борисов 2. Тогава се споделяха Реформаторски блок, а през днешния ден - прекръстили се на Демократична България не могат да прикрият обстоятелството, че управляваха дружно с ГЕРБ и че участваха при взимането на всички решения дружно с Бойко Борисов. В това число и да се изтегли 16 милиарда лв. заем, който три генерации българи ще би трябвало да изплащат “, безапелационен е Симеон Славчев.

Той дефинира и като цялостен цинизъм и безочливост Мая Манолова и съдружните й сътрудници в " Изправи се, Мутри вън! " да се дефинират също като „ нови “ лица и партии на смяната.

„ Мая Манолова е националният представител, който внесе Закона за Частните правосъдни реализатори и това елементарно може да се ревизира в деловодството на Народното събрание. ЧСИ-та унищожиха живота на стотици български фамилии и човешки ориси. Коалиционни сътрудници на Мая Манолова са партия „ България на жителите “, които също управляваха дружно с ГЕРБ по време на кабинета Борисов 2. Нещо повече, тогава Меглена Кунева, чиято партия в този момент е съдружен сътрудник на Мая Манолова, беше вицепремиер на Бойко Борисов. Сега всички те от заран до вечер ни изясняват през тв приемника, че са „ новите “ и „ моралните “ лица в политиката и се самопровъзгласиха за партиите на смяната “, съобщи още водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев.

Той е безапелационен, че Политическа партия МИР ще продължи с всички законови средства да се бори против следващата замяна и със своите кардинални и поредни дейности ще се пребори за същинската смяна в България.

Председателят на партията Симеон Славчев се обърна към всички членове, симпатизанти и български жители и им благодари, че повярваха и гласоподаваха за идеята МИР.
 Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се сътвори Българска работа за битка с корупцията и корист с власт Симеон Славчев, Политическа партия МИР: Да се сътвори Българска работа за битка с корупцията и корист с власт
Да се сътвори Българска работа за битка с корупцията и корист с власт, по сходство на Европейската работа за битка с измамите (OLAF...

„ Благодаря на всички, които повярваха и гласоподаваха за идеята МИР! Благодаря на всички почтени, честни и морални българи, които ни поддържат и които дружно с нас се борят за същинската смяна в Родината! След извършените предварителни парламентарни избори на 11-ти юли 2021 година виждаме, че политическа партия МИР е на прав път и всички ние ще продължим с тройно по-голяма мощ и сила напред. Убеден съм, че с праволинейност, поредност, самообладание, морал, разпоредителност и родолюбие рано или късно ще успеем! “, обърна се водачът на Политическа партия МИР Симеон Славчев към всички членове, симпатизанти и български жители.

Според него резултатът от предварителните парламентарни избори демонстрира, че българските жители не имат вяра на сегашната политическа класа и търсят действителната опция.

„ Партия МИР не е партия за два дни и за два избора, ние сме партията на новото потомство в българската политика и успяхме да обединим експертния капацитет на българската нация. Нашият метод е друг, тъй като залагаме на експертното начало, на морала, инициативността и родолюбието и съм уверен, че този метод рано или късно ще даде резултат и ще успеем да обединим честните, моралните и честни българи и с общи и задружни старания ще променим Родината “, сподели още Симеон Славчев.

Той обърна внимание на обстоятелството, че политическа партия МИР има своя стратегия и цели, посредством които българската стопанска система ще стане работеща и ефикасна, а в България ще работят по едно и също време двата структуроопределящи правилото за независимост и правдивост.

„ България се нуждае от същинска смяна. Такава, каквато желаят всички български жители към този момент повече от 30 години. Сега е моментът да се покаже и потвърди кой е за същинската смяна в страната и кой взе участие в следващата замяна “, съобщи още ръководителят на Политическа партия МИР Симеон Славчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР