Преди Guns N` Roses да се съберат отново преди няколко

...
Преди Guns N` Roses да се съберат отново преди няколко
Коментари Харесай

Guns N` Roses, турнето им Not in This Lifetime и колко пари е спечелила групата

Преди Guns N` Roses да се съберат още веднъж преди няколко години, на никой не му се вярваше, че това е допустимо. Особено като се има поради, че вокалистът Аксел Роуз, китаристът Слаш и басистът Дъф Маккагън не бяха изнасяли концерт дружно от 1993 година

Все отново това се случи и към този момент три години бандата обикаля света и изнася концерти. Турнето им Not in This Lifetime стартира в Западен Холивуд, Калифорния, на 1 април 2016 година и приключи с концерт в Лас Вегас по-рано този месец.

По време на цялото им турне, което обиколи 158 града на шест континента, са продадени над 5 371 891 милиона билета, а приходите за бандата се равняват на стойност 584.2 милиона $.

Това не са по никакъв начин малко пари, изключително като се има поради, че през последните години нито един от членовете на бандата нямаше доста дейна музикална кариера. Може би най-вече участия онлайн имаше Слаш, и то с помощта на съдействието си с бандата Myles Kennedy & The Conspirators. Именно с тях той турираше през последните години, в това число и в България.

Наскоро Слаш удостовери и още една страхотна вест за всички почитатели на бандата - Guns N` Roses имат намерение да издадат нов албум, вместо няколко обособени сингъла. А какво се прави, откакто се издаде нов албум. Ами, отново се потегля на турне. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР