Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън заяви, че не

...
Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън заяви, че не
Коментари Харесай

Тото Волф коментира бъдещето на Хамилтън

Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън съобщи, че не възнамерява да напусне Формула 1 в края на този сезон, когато изтича договорът му с Мерцедес. Той и Тото Волф на няколко пъти обявиха, че ще сключат нов контракт, само че договарянията по него към момента се бавят.

В Бахрейн се видя, че W14 изостава от водачите и се появиха клюки, че това може да форсира решението на Люис да напусне спорта.

„ Не считам, че сега има смисъл да обсъждаме кой ще кара за нас през 2024 – изясни шефът на Мерцедес Тото Волф. – Всички ние, водачи, инженери и шефове, би трябвало да работим в една посока. Не можем да си позволим да се предадем, до момента не се е случвало, няма и да се случи. Що се отнася до Люис, чухте какво сподели той по радиото. Той сплотява целия тим и не мисля, че отношението му или упоритостите му ще се трансформират от неприятното начало на сезона за нас. Заедно с Люис сме спечелили 8 международни трофеи при конструкторите, той взе 6 трофеи при водачите. Нашите връзки не се трансформират. ”

Волф още веднъж изясни, че в Мерцедес нямат никакво желание да се предават и ще се борят до край, с цел да се върнат в челото.

„ Ще работим по-сериозно, с цел да имаме автомобил, с който нашите водачи да се върнат в челото, нищо друго няма значение ”, добави Тото.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР