Преди години опциите за развлечение по време на полета включваха

...
Преди години опциите за развлечение по време на полета включваха
Коментари Харесай

10 авиокомпании с най-добрите развлечения по време на полет

Преди години вариантите за забавление по време на полета включваха филм, който върви на централни екрани, аудио канали, отличаващи се с не изключително качество на звука, или списания и вестници, които можете да четете, написа profit.bg.
Но не и през днешния ден. В взаимозависимост от самолетната компания, пасажерите имат стотици часове варианти за занимания - в това число Wi-Fi, филми и телевизионни излъчвания, игри и музика.

Някои от тях са вградени в седалките, а някои имат варианти, в които можете да донесете свои лични устройства и да получите опция да ги пуснете по време на полет.
Вижте някои от авиолиниите, с които няма да скучаете по време на дълъг полет.
Emirates
Операторът, който лети под флага на Дубай, е номер едно за развлечения по време на полет, с помощта на неговата Ice System. Компанията предлага повече от 2500 канала филми, телевизионни излъчвания, музика и игри, всички по поръчка и на разнообразни езици.

Дигиталният широкоекранен екран на Ice даже предлага филми с аудио изложение и надписи за хора с повреден слух или зрение. Има специфичен канал за запалянковци от eSports и опцията да се справите с езиковите си умения с видеоклипове от uTalk с арабски, френски, немски, италиански или испански уроци.

Предлага се и стеснен безвъзмезден Wi-Fi по време на полетите на дълги дистанции.

Qatar Airways
Авиокомпанията оглави класацията на Skytrax на най-хубавите международни самолетни компании в света, само че системата й за развлечения Oryx One се класира на второ място. Тя предлага на пасажерите повече от 3000 варианти за гледане и слушане.

Освен нормалните холивудски филми, тук можете да избирате и сред арабски, боливудски, азиатски, индийски и европейски филми. Възможностите за телевизионно шоу включват документални филми, TED конференции на европейски езици, азиатски, хинди, урду, и спорт.

Аудио вариантите оферират хиляди часове музика и диалози във всеки род, както и игри, вариращи от пулове до казино игри.

Singapore Airlines
Тази самолетна компания, считана отдавна за водач в развлеченията по време на полет, е номер две в листата на най-хубавите международни самолетни компании, а системата KrisWorld е номер три в този лист.

Тя разполага с повече от 1000 филми, телевизионни излъчвания, музика и игри, предопределени да забавляват пасажерите на дълги дистанции.

Има обичайни и съвременни игри за всяка възраст. Авиолинията разполага и с Wi-Fi на борда на самолетите A380s, A350s и Boeing 777-300ERs.
Turkish Airlines
Системата за цифрово забавление " Планет " на самолетната компания - информация, развлечения и връзки – може да намерите по определени направления на нейните самолети A330, A340, B777 и A321. Международни и детски филми, канал с късометражни филми и музикални благоприятни условия, вариращи от поп и рок до обичаен турски фолк, са част от вариантите, от които пасажерите могат да избират.

Авиокомпанията има и канал за игра за един или няколко играчи. Пътниците могат да изпращат и получават SMS/имейл, да получават метеорологични отчети на всеки четири часа и актуализации на новините на всеки час.

Информационният раздел обгръща флотата на самолетните компании, товара, програмата за постоянни пасажери, управленията за дестинации, картите на летищата и полетите и камерите за хвърчене, които разрешават на пасажерите да гледат излитания и кацания.
Virgin Atlantic
През 1991 година този лондонски транспортьор стана първият, който показа обособени телевизионни седалки, предлагащи развлечения. Системата за развлечения Vera предлага комбинация от холивудски и международни филми, телевизионни излъчвания и сериали, които могат да се следят отвред, специфичен канал за деца, стотици часове музика в необятни жанрове и игри, вариращи от Battleship до " Кой желае да бъде милионер ".

Авиокомпанията предлага Wi-Fi на своя флот от джетове A330, A340, 747 и 787.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР