Преди година принц Хари и Меган Маркъл подписаха договор със

...
Преди година принц Хари и Меган Маркъл подписаха договор със
Коментари Харесай

Меган и Хари пак сгазиха лука, ще има ли последствия?

Преди година принц Хари и Меган Маркъл подписаха контракт със стрийминг платформата Spotify за продуциране и водене на подкастове против сума от над 20 милиона $, която да им даде опция да си стъпят на краката, до момента в който градят нов живот зад океана.

За миналите 12 месеца обаче херцогът и херцогинята не демонстрираха предстоящата работливост и в актива си имат едвам едно записано 35-минутно предаване, и то за миналогодишните коледни и новогодишни празници.

Шефовете на Spotify несъмнено не са въодушевени от този процес на събитията. Договорът с кралската двойка бе оповестен със смелата поръчка за година, изпълнена с забавно наличие, основано от тях. Но очевидно нечии сметки са излезли криви.

Междувременно пък принц Хари взе присъединяване в редица подкаст излъчвания, с което провокира сериозен интерес към тях. Двамата със брачната половинка му направиха и куп самопризнания пред Опра Уинфри, вместо да запазят нещо за своя подкаст и да оправдаят галактическия си хонорар, предава The Sun.

Според източници, Хари и Меган са получили " учтиво напомняне ", че имат контракт, който би трябвало да изпълнят. Очевидно двамата са били принудени от събитията да се съгласят на предлагането за милиони, без изобщо да са подготвени да изпълнят своята част.

Подробности от контракта не са обществено известни, по тази причина и не сме наясно какво количество наличие и в какъв период би трябвало да основат херцога и херцогинята на Съсекс. Но в случай че не спазят условията, евентуално ги грозят неустойки, написа lifestyle.bg. От Spotify обаче загатнаха, че предстоят забавни неща и очевидно скоро ще чуем нещо ново от съпрузите.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР