Преди година по това време актьорът Къванч Татлъту бе приет

...
Преди година по това време актьорът Къванч Татлъту бе приет
Коментари Харесай

Къванч и жена му изкарали тайно COVID-19 - двамата се наплашили от болестта, избягали от града

Преди година по това време артистът Къванч Татлъту бе признат в болница поради пневмония. Тогава му бе изработен и тест за Коронавирус, само че резултатът бе негативен. Днес, година по-късно, се оказва, че въпреки всичко тогава, онази пневмония е била породена точно от ковид. 

" На тестванията по-късно стана ясно, че и аз съм прекарал COVID-19 ", споделя той, представен от турския Сабах. Става въпрос несъмнено за тест за антитела, като с такива се оказала и брачната половинка му, дизайнерката Башак Дизер.

Виж още: Коя е майката на Азис? Защо се озовава в пандиза и за какво синът ѝ през днешния ден я назовава Кралица?

След като двамата преболедували заболяването, отпътували за Бодрум, където изкарали по-голямото време до момента. Двамата са безапелационни, че до момента в който Истанбул е в алената зона на картата поради доста случаи на Коронавирус болни, няма да се прибират в дома си, въпреки и да са се сблъскали към този момент с заболяването. 

Виж още: Лияна остави малко на въображението! Певицата - с съвършено спортно тяло, по какъв начин се грижи за него?

Нещо повече - заболяването толкоз доста е уплашила двамата, че са се зарекли скоро да не се качват на аероплан и даже растоянието от Бодрум до Истанбул ще прекосят с автомобил, а не с някой от вътрешните полети. 

Виж още: Екзотична и секси: Жената на Борис Солтарийски

В Бодрум двойката не има къща или апартамент. През лятото на предходната година наели вила и даже я ремонтирали със лични средства, с цел да бъде подобаваща и за зимен престой. 

Изображение: https://www.instagram.com/mavi/
https://www.instagram.com/kivanctatlitug/
https://www.instagram.com/basakdizer/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР