Преди година компанията Jaguar представи концептуален електрически модела E-TYPE Zero,

...
Преди година компанията Jaguar представи концептуален електрически модела E-TYPE Zero,
Коментари Харесай

Jaguar ще прави изцяло електрически E-TYPE

Преди година компанията Jaguar показа концептуален електрически модела E-TYPE Zero, който получи много позитивни мнения. Сега подразделението на английския производител - Jaguar Classic удостовери, че ще предложи на пазара и сериен модел на ток.

Всъщос това ще бъдат коли от истинския модел, които компанията ще възвърне и ще трансформира в електрически. Това ще се случи във фабриката в Ковънтри, като с цел да се резервира достоверността на базовия разновидности, електрическата промяна ще бъде изцяло обратима.
Подробности за техническите спецификации и цените ще бъдат дадени на по-късен стадий, само че Jaguar Classic към този момент приема поръчки от евентуални клиенти на E-TYPE Zero. Доставките на първите електрически коли E-TYPE се чака да стартират от лятото на 2020 година

Британците са си сложили за цел пробег от над 270 км. за напълно електрическия E-TYPE, за което спомагат ниската маса на автомобила в ненатоварено положение и елегантната аеродинамика. Концептуалният модел се зарежда от батерия с мощ 40 кВт/ч, която може да бъде заредена за към 6 часа, според от източника на зареждане.
С изключение на своя реформаторски силов елемент, модифицирани принадлежности и арматурно табло, изтъкващо най-новата информационно-развлекателна система със сензорен екран, концептуалният модел E-TYPE Zero е запазил огромна част от своя автентичен подбор.

Голяма част от съставни елементи в електрически автомобили ще бъдат взети от кросоувъра Jaguar I-PACE, като измежду тях ще и моторът с едностепенна редукционна предавка. Литиево-йонната батерия има същите размери и сходно тегло като общоприетия 6-цилиндров мотор XK, употребен в E-TYPE, и е ситуирана на същото място. Електрическият мотор се намира тъкмо зад батерията, на мястото на скоростната кутия на E-TYPE.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР