Преди година и половина Айзея Томас бе герой в очите

...
Преди година и половина Айзея Томас бе герой в очите
Коментари Харесай

Айзея Томас - за контузията, миналото, бъдещето и големите пари

Преди година и половина Айзея Томас бе воин в очите на почитателите на един от двата най-големи тима в НБА в исторически проект, а това лято едва-едва си откри нов тим, подписвайки най-малък контракт с Денвър. 175-сантиметровият гард печели благосклонностите на всички с пътешествието, което извървя - от финален избор в Драфта до суперзвезда, само че напоследък имаше здравословни проблеми, които го сложиха в сегашната му обстановка и евентуално му костваха милиони долари.

Just learn from my story! Loyalty is just a word in this game SMH
— Isaiah Thomas (@isaiahthomas) July 18, 2018
Самият баскетболист регистрира като неточност това, че се е върнал в игра прекомерно рано, откакто претърпя интервенция на бедрото. След прехвърлянето си от Бостън в Кливланд той пропусна съвсем половината сезон, с цел да заиграе през януари тази година, само че в този момент самичък признава, че е трябвало да изчака най-малко до Мача на звездите.

“Трябваше да изчакам. Трябваше да се върна след Мача на звездите”, връща лентата обратно Томас, който се оказа непотребен и в Кливланд и бе пратен в Лос Анджелис, а сезонът му завърши през февруари с нова интервенция.

“Разбирам обстановката, само че не я одобрявам. Много други хора се контузват и получават късмет след късмет по-късно. Получават огромните пари. При мен може би беше неприятно стичане на събитията. А и в никакъв случай не сте виждали завързак като мен да получи огромните пари. Никога в НБА”, разсъждава още някогашният състезател на Сакраменто и Финикс.

“Всички знаят, че заслужавах оптимален контракт. Но тъй като се контузих, не го получих”, прибавя той.

.@isaiahthomas told @wojespn that he gave the game everything he had. pic.twitter.com/pstGqQUYq6
— SportsCenter (@SportsCenter) July 23, 2018
Нисичкият стрелец се връща и към най-тежкия миг от престоя си в Бостън, който евентуално бе и най-ужасен за него в целия му живот - загубата на сестра му. Заявява, че тогава е играл до миг, в който просто не е можел да продължи, а е нямало по какъв начин да стои в профил и да гледа.

В Денвър Томас ще направи опит да се върне на нужното равнище, а това ще се случи под управлението на добре прочут за него треньор - Майк Малоун. Всъщност тъкмо Малоун се престраши за първи път да даде на Айзея титулярно място по време на взаимния им престой в Сакраменто.

.@isaiahthomas is in the building#GoSparks #All4LA pic.twitter.com/wpTCAzPfmc
— Los Angeles Sparks (@LA_Sparks) July 21, 2018
Самият състезател признава още, че е провел диалог с генералния управител на някогашния си тим Бостън и го е уверил, че е подготвен да се завърне, тъй като не таи неприятни усеща. Селтикс обаче дадоха сериозен контракт на Маркъс Смарт и това просто няма ка кда се случи.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР