Преди година и няколко дни бати стана тати - роди

...
Преди година и няколко дни бати стана тати - роди
Коментари Харесай

Сафари парти за малката Амая! Дъщеричката на Криско с приказно парти за първия си рожден ден

Преди година и няколко дни " бати стана тати " - роди се Амая, първородната дъщеричка на рапъра Криско. След това той нееднократно е споделял, че тя, въпреки и към момента бебе, го е трансформирала. Е, звездният баща неотдавна имаше мотив да почерпи, защото Амая към този момент не е напълно бебе, а чаровно хлапе на годинка. 

Виж още: Христа от " Игри на волята " е уверена: Децата ѝ ще се гордеят с нея! Каква е тя отвън шоуто?

За приготовленията за рождения ден Криско описа неотдавна в изявление, като акцентира, че толкоз посетители и на своите рождени дни не е канил. Той показа, че Цвети, половинката му, е възнамерявала мини женитба, а двете с Амая ще бъдат в идентични функции. Както се споделя, речено-сторено! В Instagram се появиха първите фотоси от приказното празненство по случай първия рожден ден на Амая. 

Виж още: Есенни пристрастености на Миконос с Деси Цонева, която е в съвършена форма

Както се вижда, тематиката на празненството е " Сафари " - с доста пъстри цветове и приказно нарисувани животни. То се е състояло в прочут хотел в София, който беше хазаин и на рождения ден на Паола, дъщеричката на Преслава. На рождения ден на Амая са участвали другари на Криско и Цвети, както и доста дечица. Под фотосите от събитието пък Криско събира честитки от Галена, Мария Илиева, Вензи.

Виж още: Ралица Паскалева с необикновено празненство за рождения ден, Салпаров с любовно пояснение

Цвети и Криско неотдавна започнаха да разгласяват фотоси на Амая и в този смисъл да я " демонстрират ". До напълно скоро фотосите ѝ бяха все в тил. Всъщност огромният " дебют " на Амая беше в клипа към песента на Криско " Благодаря ти ". Но това беше преди цели 9 месеца. 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР