Преди една година от Rolls-Royce представиха първата кола от серията

...
Преди една година от Rolls-Royce представиха първата кола от серията
Коментари Харесай

Rolls-Royce показа втората най-скъпа нова кола в света

Преди една година от Rolls-Royce показаха първата кола от серията Boat Tail, която се трансформира в най-скъпата нова кола правена в миналото. Сега английската компания сподели втория автомобил от серията, чиито притежатели са въодушевени от перлите за неговата изработка. Подобно на първия модел, от английската марка не споделят кои са притежателите, само че разкриват, че имат дългогодишна история в промишлеността с перли.
`Rolls-Royce

Именно от там са заимствани и цветовете на модела. Външността е оцветена в специфичен кафяв цвят, който все още няма публично име. За него знаем, че комбинира няколко нюанса от перли от сбирката на фамилията. Джантите са в по-тъмен колорит с бели кантове.
`Rolls-Royce

Интериорът също носи сходни кафяви цветове с по-тъмни нюанси и композиция от розово злато. Подобно на първият модел, тук също багажникът се отваря на две елементи, а от него можем да забележим чадър за пикник. Очакваме през идната година да забележим и последния автомобил от гамата, който ще постави завършек на серията Boat Tail.
`Rolls-Royce

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР