Преди две седмици за пръв път се появиха слухове за

...
Преди две седмици за пръв път се появиха слухове за
Коментари Харесай

Гришо година крие връзката си с румънката

Преди две седмици за пръв път се появиха клюки за възможна връзка сред най-хубавия ни тенисист Григор Димитров и румънската актриса и модел Мадалина Геня, откакто хубавицата бе уловена в ложата на първата ни ракета по време на дуелите му на шампионата в Барселона.

Спекулациите за сантиментални взаимоотношения сред двамата се усилиха през последните дни, защото румънката присъстваше на срещите на сънародника ни и по време на Мастърса в Рим. Самият Димитров още повече ускори тези подозрения, публикувайки любопитна фотография в формалния си профил в Instagram.

Там се вижда по какъв начин двамата са излезли на вечеря и Магдалина е изписала името на Григор върху чинията си. Впоследствие актрисата на собствен ред показа въпросната фотография, добавяйки към нея къс текст: „ Същото място, една година по-късно “.



Геня е родена на 8 август 1988 година в румънския град Слатина и от 15-годишна живее в Милано. Сред най-известните ѝ функции е тази на София Лорен във кино лентата House of Gucci, а в края на предходната година взе присъединяване и в Deep Fear, където си партнира с Ед Уестуик. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР