Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка,

...
Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка,
Коментари Харесай

След смъртта на бившия ѝ - какво следва за Арина Сабаленка

Преди две седмици всички погледи бяха вперени в Арина Сабаленка, само че освен поради тениса и представянето ѝ на корта, а и поради гибелта на половинката ѝ Константин Колцов. 
 Арина Сабаленка след Australian Open - кой е Константин Колцов, мъжът до тенисистката
Кой е мъжът до Арина Сабаленка

17-годишната разлика във възрастта не е проблем

Към момента се счита, че някогашният хокеист се е самоубил, а гибелта му пристигна единствено няколко дни преди Сабаленка да стартира присъединяване си в Miami Open. Световната номер две в тениса обаче побърза да разясни, че сега на нещастието двамата с  не са били двойка.

не е влизала допълнително елементи към връзките си с Константин Колцов, като даже не отхвърли присъединяване си на шампионата в Маями. Тя обаче отпадна доста рано - едвам след втория си мач.

Последната седмица тенисистката стоеше надалеч от обществените мрежи, само че реши да се завърне. От Sportskeeda разбираме, че тя е разгласила послание към почитателите си на стори в Instagram.

В него Арина Сабаленка им благодари за всички благи и загрижени известия, които е получила през последните две седмици. Малко по-късно тя разгласява видео, в което се вижда по какъв начин е в залата и тренира интензивно, с цел да се завърне на корта.
анкета
Колко ще се задържи Григор Димитров в топ 10?
Дълго, в този момент е яхнал вълната Няма да е доста, конкуренцията е огромна Докато не си хване отново гадже
Дълго, в този момент е яхнал вълната

Няма да е доста, конкуренцията е огромна

Докато не си хване отново гадже

Към него тя написа, че придвижването е лек както за тялото, по този начин и за душата. Завършването ѝ на корта би трябвало да се случи напълно скоро, тъй като Сабаленка е декларирала присъединяване в турнира Porsche Tennis Grand Prix. Той ще се организира от 15 до 21 април в в Щутгарт, Германия.
 Григор Димитров след Miami Open - какъв брой пари заработиха българинът и неговият конкурент Яник Синер
След изгубения край - какъв брой пари проработи Григор Димитров

Турнирът в Маями се оказа повече от сполучлив

Титлата от този шампионат ѝ се изплъзва през последните три години, като тя доближи до три следващи финала, които загуби. След Щутгарт Арина Сабаленка се чака да се насочи към Мадрид, където да вземе присъединяване в шампионата Mutua Madrid Open, където да отбрани купата си от предходната година.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР