Преди две седмици ви срещнахме с Диана Иванова, която отчаяно

...
Преди две седмици ви срещнахме с Диана Иванова, която отчаяно
Коментари Харесай

Приказка с щастлив край! Майка и дъщеря се събраха след 20-годишна раздяла!


Преди две седмици ви срещнахме с Диана Иванова, която обезверено търсеше майка си. Животът ги бе разделил от дълго време и двете бяха изгубили следите си. Повече за трагичните условия, откъснали една майка от 5-годишната й щерка може да прочетете ТУК !

След  първата обява на Burgas24.bg , бургазлии се свързват с Диана и й оповестяват, че майка й Славка Павлова се скита по улиците на морския град. Десетки наши читатели удостоверяват информацията, като част от тях настояват, че бездомната жена е видяна на централната улица " Александровска " или в региона към гарата.

Истината обаче се оказва друга и първа до нея стига бургазлийката Еми Цветанова. Преди повече от три месеца Славка потегля пешком по автомагистралата, пробвайки се да стигне до София. Намерена е в безпомощно положение и прибрана в психиатрична клиника. Въпреки че дамата е запазила разсъдъка си, тя е уверена, че щерка й е от дълго време умряла и няма на кого да разчита. Няма документи, нито покрив, под който да изкара следващата люта зима. В този миг се появяват нейните ангели, които с общи старания дават рестарт на живота й.

Днес майка и щерка са още веднъж дружно. Диана се прибира от Лондон, където от дълго време е подредила живота си. Прибира Славка, излекува я и й вади нови документи, с които я взима при себе си. На нас не ни остава друго, с изключение на да им пожелаем дълъг и благополучен живот дружно след всички превратности на ориста!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР