Преди две седмици брандът Vertu луксозен смартфон с поддръжката на

...
Преди две седмици брандът Vertu луксозен смартфон с поддръжката на
Коментари Харесай

Луксозният смартфон Metavertu неочаквано стана много популярен с над 80 хиляди предварително платени поръчки

Преди две седмици марката Vertu първокласен смарт телефон с поддръжката на NFT и другите криптовалути. Това е мобилният телефон Metavertu , който изненадващо стана доста известен, макар доста високата си цена и скъпата предварителна поръчка.

Оказа се, че над 200 000 клиента са създали предварителни поръчки за закупуването на Metavertu. При това над 80 000  от тях или към 40%  са заплатили нужната сума за закупуването на мобилното устройство . Най-голяма е известността на общоприетата версия, която има изработен от въглеродно влакно заден панел и коства $3600. Голямо е търсенето и на модела с крокодилска кожа и цена $5500.

Не се оповестява каква е ориста на топ-версията с диаманти, златна инкрустация и кожа от „ хималайски алигатор “ – по този начин и на разбрахме какво тъкмо е това – маркетингов трик или нещо друго. Но той надали ще стане чак толкоз известен, тъй като неговата цена е $41 хиляди.

От техническа позиция смарт телефонът Metavertu е копие на nubia Z40 Pro. Устройството се базира на системата върху чипа,  има 18 GB оперативна памет и 1 TB флаш диск, основният оптичен датчик е Sony IMX787 с резолюция 64 МР, а зареждането се реализира от акумулаторна батерия с потенциал 4600 mAh с поддръжката на технология за бързо зареждане.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР