Преди две седмици Александра Богданска замина за остров Пукет и

...
Преди две седмици Александра Богданска замина за остров Пукет и
Коментари Харесай

Aлександра Богданска кара зимата на остров Пукет

Преди две седмици Александра Богданска отпътува за остров Пукет и възнамерява да изкара там още толкоз. Манекенката желае да избяга от зимата в България и за първи път си разрешава толкоз дълга отмора. Тя е в Тайланд с някогашния си брачен партньор Даниел Петканов и синa им Габриел, който чества рождения си ден на 30 януари. Момченцето навърши 4 години.
Самата Алекс също имаше празник няколко дни по-рано и чукна 29 лазарника. Тя показа, че на прага на един по-зрял стадий от живота си е помъдряла. „ Тази година аз и Габриел посрещнахме рождените си дни на необикновена локация! Вместо сняг през януари, получихме слънце, пясък и храна за душата и мозъка. През миналата година сигурно разбрах едно нещо - човек не може да промени мозъка, единствено прекарванията могат! Няма друга по-трансформираща мощ, която да сменя траекторията на мислите от изпитаното от персонален опит прекарване! Пазете се от застоя и благодарете по-често на себе си! ”, написа Богданска в обществената мрежа, като пусна и няколко фотоси с наследника си.

Даниел Петканов също е в Тайланд, доколкото се вижда от фрагментите, които разгласява в инстаграм. Бившите съпрузи заобикалят да демонстрират взаимни снимки, с цел да не тръгнат спекулации за връзката им, само че е повече от ясно, че са дружно на остров Пукет. Някои от феновете им подозират, че може да са се събрали, други са на мнение, че го вършат поради сина им.

Осевен Даниел, Богданска е взела със себе си и няколко приятелките с децата им. Тя твърди, че хлапетата доста се забавлявали на екзотичното място. Габриел бил спрян краткотрайно от детска градина, само че по проект трябвало да възобнови визитите си, щом се завърне в България.

„ За първи път подхващам такова дълга отмора. Имах потребност от релакс. Чувствам се доста добре. Откако съм тук, съм отслабнала 4 кг, без да поставям старания. Просто храната и климатът подготвят ”, описа манекенката, която е вманиачена във външения си тип и непрестанно се подлага на диети и разкрасителни процедури.

След развода Александра свалила близо 9 кила от стрес, а след това си върнала част от тях. Косата й почнала да капе и страдала от бодърствуване. Тя не крие, че Даниел Петканов е любовта на живота й и въобще не желала да се разделя с него, по тази причина претърпяла тежко разлъката. Той обаче се чувствал подценен и угнетен в брака им и сякаш не желаел да си дават повече шансове. Възможно е обаче да е размислил по въпроса.

„ Ти заслужаваш доста повече от един комплексар. Пожелавам ти да намериш същинската и спокойна обич! ”, „ На отмора дружно с някогашната и не се снимате дружно. Защо по този начин?! ”, пишат почитатели на Алекс и Дани в мрежата. Засега те не са дали отговор на мненията.

Говори се, че през лятото Богданска е имала флирт с предприемача Любомир Захаринов, който е гадже на фолк певицата Анелия. По това време милионерът и чалга дивата били разграничени, след това обаче изгладили връзките си и манекенката останала с пръст в уста. Тя била толкоз разочарована от мъжете, че дори била подготвена да се събере с някогашния си Петканов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР