Преди две седмици 19-годишната Снегугу Линда от Дърбан, Южна Африка,

...
Преди две седмици 19-годишната Снегугу Линда от Дърбан, Южна Африка,
Коментари Харесай

Бременно момиче отиде на гости на приятеля си и беше намерено мъртво с изтръгнато сърце

Преди две седмици 19-годишната Снегугу Линда от Дърбан, Южна Африка, сподели на близки, че отива да посети гаджето си. Тя обаче не се върнала до обещания час. Момичето бе открито мъртво покрай пътя. На гърба и корема й бяха открити голям брой рани, сърцето й беше изтръгнато, вътрешните й органи лежали до тялото и устата й била покрита с кърпичка.

Според 30-годишното й гадже, при което момичето е отишло, в навечерието на гибелта си тя е отишла при своя другарка, само че не се е върнала вкъщи в избрания час. Развълнуван той се обадил на другар на обичаната си, само че той споделил, че момичето към този момент си е отпътувало. Тогава съобщили ужасната вест.

Майката на умрялата споделила, че Снегугу е бременна. Също по този начин тя разкрила рана на ръката на щерка си, когато я видяла за последно жива. Тогава момичето признало, че точно приятелят й я е намушкал по време на спор, написа The Sun. Отговаряйки на въпросите на следствието, индивидът споделил, че избраницата му се е наранила. Органите на реда към момента не са разбрали кой е направил тежкото закононарушение.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР