Преди две години това нямаше как да се случи. Това

...
Преди две години това нямаше как да се случи. Това
Коментари Харесай

Ако Борисов бил в МС, граничният полицай не би бил мъртъв

" Преди две години това нямаше по какъв начин да се случи. Това не беше тематика за българското общество. Изключително едва управление на Министерство на вътрешните работи. " Така разяснява водачът на ГЕРБ Бойко Борисов . По думите му преди две години - когато ГЕРБ бяха на власт - това е нямало по какъв начин да се случи . Борисов прикани президентът Румен Радев неотложно да смени Иван Демерджиев.

Изграждането на оградата стартира по времето на Българска социалистическа партия , а и нали отпуснаха пари за поддръжка на оборудването, при мен нямаше дупки, нямаше мигранти, имаше единствено пари и високи оценки и похвали. Сега е разграден двор, уточни Борисов.

При Борисов и ГЕРБ - 0 незаконна миграция, всички гледаха и се учеха от мен, и от премиера на Италия, и Виктор Орбан, разчуства се водачът на ГЕРБ.

Две години към този момент ни няма , ядоса се още Борисов, че " не оценявате какво сте имали " и поправи медиите по какъв начин би трябвало да питат и да задават въпроси, когато става въпрос за оградата по границата.
 Военният на границата работил вярно и в пълномощията си
Военният на границата работил вярно и в пълномощията си

До този миг не е имало подобен инцидент
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР