Преди две години шведското студио MachineGames изненадаха всички почитатели на

...
Преди две години шведското студио MachineGames изненадаха всички почитатели на
Коментари Харесай

Задава ли се нов Wolfenstein?

Преди две години шведското студио MachineGames изненадаха всички фенове на приключенския род с анонса си, че стартират работа по игра от света на „ Индиана Джоунс “. Вземайки поради работата на студиото с Wolfenstein сериите, то мнозина са сигурни, че се задава нещо особено. За страдание от анонса на играта не сме чули нищо за нея или основателите ѝ, с изключение на, че към този момент са благосъстоятелност на Microsoft след придобиване на Zenimax. В края на предходната седмица обаче се завъртя забавна информация в Мрежата.

Хората от Tech4gamers са се натъкнали на неотдавна оповестена публикация за работа в уеб страницата на MachineGames, подсказваща, че студиото може би работи по Wolfenstein 3. За нова игра от сериите MachineGames заговориха още през 2018, само че от този момент имаме само безмълвие по тематиката от тяхна страна. От тогава е и последната към този момент игра от сериите – страничния план Youngblood.

В обявата, оповестена от студиото се декларира, че се търси човек за ролята на старши аниматор, който да се отличава със пристрастеност за правенето на видеоигри, изключително на имерсивни игри с вероятност от първо лице на камерата. В допълнение е записано, че въпросният разработчик би трябвало да познава добре другите заглавия на MachineGames. Tech4gamers разясняват, че обявата надали се отнася за играта по „ Индиана Джоунс “, защото вида игри, в които се слага акцент над проучването на средата и обширни пейзажи, каквато ще е тази игра най-вероятно, не са с вероятност от първо лице. Освен това е допълнено, че въпросният аниматор би трябвало да има опит в дизайна на четирикраки същества, което на собствен ред предизвика медията да направи отпратка към „ панцерхрътките “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР