Преди две години Николета Лозанова гръмко обяви, че пуска своя

...
Преди две години Николета Лозанова гръмко обяви, че пуска своя
Коментари Харесай

Хванаха в лъжа Николета Лозанова

Преди две години Николета Лозанова гръмко разгласи, че пуска своя марка козметика. Плеймейтката направи уебсайт, където предлага сенки, червила, ружове и хайлайтери. Постепенно разраства бизнеса си и пуска нови артикули. Оказа се, че Ни Ло е единствено лице на марката, който носи нейното име. Самата Николета няма компании на свое име, а марката й с козметика е благосъстоятелност на Омар Махмуд Мохамед, Ангел Тодоров Димитров и Александър Василев Бранков, написа „ Уикенд “. Пловдивчанката в никакъв случай не е попадала в Търговския указател.

Плеймейтката заблуждава, че тя е собственичка на компанията и червилата, които продава. Това в действителност не е първата й неистина. Преди време Ни Ло пусна линия долни дрехи, която сякаш беше нейна, само че след това се изпокара с същинските притежатели и съобщи, че марката към този момент не е неин. Гащите и сутиените с името й се продават и до през днешния ден. Истинските притежатели Румяна Дураие и Тинка Стоилова не престават да създават бельото.



„ Тайната съставна част на моята успеваемост в живота е „ отдадеността “ и защото постоянно се концентрирам в едно направление, в този момент мой единствен приоритет е козметичната ми линия. В този ред на мисли, публично оповестявам, че линията за долни дрехи към този момент не е фокус на моята активност. Поради различия по отношение на качеството на продуктите, взех решение да се отдръпва от марката ”, оповести самата Николета преди време. Тя добави, че решението й е изрично и е въпрос на време юридически да напусне компанията.

Всъщност Лозанова не е напускала компанията, тъй като тя в никакъв случай не е била нейна. Най-вероятно пловдивчанката си е дала името и лицето против стабилен хонорар.

Николета очевидно е взела образец от Ники Михайлов, който преди 5 години излъга, че отваря чалга клуб в „ Студентски град “. „ Винаги предпочитам да съм част от най-хубавото! Стани част от една нова епоха в нощния живот на София “, написа преди години силиконката, с цел да промотира бизнес начинанието, което сякаш е нейно и на половинката й Ники. Бързо се разбра, че плеймейтката и вратарят нямат нищо общо с клуба, просто са се представяли за негови притежатели.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР