Преди две години ни напусна Иван Ласкин. След себе си

...
Преди две години ни напусна Иван Ласкин. След себе си
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева с трогателен пост за Иван Ласкин: "Две години, мило мое момче"

Преди две години ни напусна Иван Ласкин. След себе си той остави дълбока диря в света на киното и театъра, само че най-много в сърцата на почитателите и фамилията му. Алекс Сърчаджиева показа искрено във Facebook за страстите, които към момента я държат след загубата на Ласкин.

" Две години, благо мое момче❤❤❤ И болката е все по този начин смразяваща, а неналичието ти - ужасяваща!!! Аз не преставам да те очаквам на този диван и с вяра да виждам към вратата!!! Толкова доста те обичам, Иване!!! Толкова мнооооооооооогоооооооо!!! Ужасно боли... боли неистово от неналичието ти!!!! Прегръщам те, благо мое момче... там, някъде, измежду поляна от светулки ", показа във Facebook актрисата и ТВ водеща.

Виж още:

" Ей, Саше, ще се оправя. Ще си отгледам детето. Ще отидем на едно малко пътешестване ". Това били последните думи на артиста Иван Ласкин към брачната половинка му Александра Сърчаджиева. След тези думи и двамата плакали. В свое скорошно изявление актрисата показа, че нейната болежка и тъга не са отминали, непрекъснато мисли и си спомня за Иван. Понякога наподобява щастлива и спокойна, само че това е по този начин, тъй като въпреки всичко би трябвало да се продължи напред, а има едно детенце, за което би трябвало да се грижи. 

Виж още:

Изображение:https://www.facebook.com/ivan.laskin.3

https://www.facebook.com/aleks.search

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР