Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че

...
Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, така че
Коментари Харесай

Бойко Борисов: 2 години стъргане, чегъртане, търкане и накрая обрулиха границата

„ Преди две години направихме най-трудното – прокопахме планината, тъй че това, което можете умерено да обещавате, е, че в най-съкратени периоди ще го създадем отново, тъй като това щеше от дълго време да е готово. Застоят, разрухата. Това, което направиха със Севера и Северозапада, прекъсването на „ Хемус “, прекъсването на Велико Търново – Русе, прекъсването на процедура на работенето в района, продължиха да обричат този край ”. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов на среща с кметове на партията от областите Враца, Монтана и Видин.

„ Искам да ви припомня, че на последния Европейски съвет, когато приемахме бюджета, на България бяха дадени 2 милиарда евро повече и когато не останах удовлетворен, ме извикаха и споделиха, че България получава най-вече “, означи Борисов и добави, че са отпуснати на България още 200 млн. евро.

Той уточни, че две години няма нито стотинка по европейските фондове. „ Голям позор за България – две години умните и красивите нямат План за възобновяване “, сподели водачът на ГЕРБ.

„ Хаос, съсипия, застой. Аз не съм имал до момента по-лесна акция “, безапелационен е Борисов.

„ Какво става с инфлацията, когато давахме 50 лв. на пенсионерите, тя беше 1% и те ги усещаха. Официална в този момент е близо 40 % Сега на някои артикули е над 100%. Защо търпяхте? Грабиха ви по 1 лев на всеки литър нафта и бензин. Когато се махнаха Промяната нафтата падна с 1 лев. Над 5 милиарда отидоха към Русия. Братски пари. Братчета и сестричета, само че ние все сме сестричетата ”, разяснява още Борисов.

По тематиката с незаконната миграция водачът на ГЕРБ сподели, че всичко е разградено и за какъв Шенген чакаме.

„ 2 години стъргане, чегъртане, триене и най-после обрулиха границата всеки ден. И задграничните медии гледат ”, сподели Борисов.  Той прикани служебният кабинет и президентът да разгласят какъв е дефицитът в бюджета: „ Длъжни са в този момент преди изборите да извадят положението на бюджета. Според мен потреблението се е сринало и дефицитът е 7-8 %. Искам да видя има ли ги парите там. Има ли пари за финансови поправки, без които общините не могат да съществуват ”.

 



 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР