Преди две години менторът в „Х Фактор“ Любо Киров планувал

...
Преди две години менторът в „Х Фактор“ Любо Киров планувал
Коментари Харесай

Любо Киров Се Разделил С Мъжа Си, Няма Да Осиновява Дете

Преди две години менторът в „Х Фактор“ Любо Киров планувал да направи огромна смяна в живота си, издават негови близки. Той желал да осинови дете с дългогодишния си сътрудник Марин Колев, само че след това размислил и се отказал от концепцията.

„Не ми е писано да бъда татко в този живот“, споделил изпълнителят през сълзи. Запознати разкриват, че наскоро двамата претърпели рецесия в връзките си и се разделили.

Младокът, който някои си спомнят като водещ на към този момент несъществуващата музикална телевизия ММ, си събрал багажа и обърнал тил на артиста, написа „Уикенд“. Киров пък признал пред всички сътрудници, че бил унищожен от раздялата – с дни не излизал от вкъщи си и размишлявал върху всички неточности, които е позволил в персоналния си живот.

Макар че преди време изпълнителят копнееше да стане родител, с напускането на Марин концепцията за осиновяване също се изпарила. Любо бил уверен, че няма да се оправи самичък с развъждането на дете и решил, че е по-добре да се посвети на кариерата си.

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР