Преди две години като кандидат за кмет на Варна, лидерът

...
Преди две години като кандидат за кмет на Варна, лидерът
Коментари Харесай

Кандидат-президентите отварят врати: В дома на Костадин Костадинов

Преди две години като претендент за кмет на Варна, водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов посрещна екип на bTV в жилището си в крайния квартал „ Кайсиева градина “.

Снимка: btvnovinite.bg

Днес политикът и фамилията му са сменили панелното жилище с къща във вилната зона, до село Константиново.

Имотът гледа панелните квартали на морския град от южната страна на Варненското езеро.

Снимка: btvnovinite.bg

Костадинов описа, че е купил къщата преди към две години с ипотека, която ще изплаща през идващите 27 година В нея той живее със брачната половинка си и двете им деца - на 10 и на 18 година

„ За мое страдание, аз извозвам доста дребна част от времето си тук. В по-голямата част от времето си съм в София. Работя като юрист-консулт. Ако желая да се устоявам и по едно и също време да извършвам политическите си задължения, поради които ужасно доста хора са ми дали своят вот доверие, би трябвало да се разпределям. Страда персоналния живот. Страда фамилията, страдат и децата, несъмнено “, описа водачът на „ Възраждане “.

Снимка: btvnovinite.bg

Споделя, че със брачната половинка му печелят задоволително, с цел да си разрешат да заплащат ипотечна вноска от към 800 лева на месец.

Той посочи, че получава заплащане от юрист-консулската си активност и работата като общински консултант.

Снимка: btvnovinite.bg

Допълва, че сред изборите тази година е трябвало да се оправя и с теч на покрива на дома. „ Идваха майстори, всеки дава обещание, то отново протича. Но най-голямото ми достижение за 2021 година е, че съумях да спра теча “, показа политикът.

Костадинов се гордее с библиотеката си в къщата. „ Имам и още книги само че не ми остава време да ги пренеса всичките тук “, прецизира той.
Снимка: btvnovinite.bg

В навеса в двора демонстрира на екипа ни скъпи исторически карти. „ Тук си поставям карти, които са много редки. Това са копия, несъмнено, не бих ги оставил на открито оригиналите. В никакъв случай. Това са всички граници на България от Освобождението насам “, описа водачът на „ Възраждане “.

Въпреки политическите си упоритости, Костадинов няма желание да се реалокира в столицата.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Никога няма да се преместя в София. Моят дом е тук, аз си обичам Варна, обичам морето. Това, което ме задушава е, че от време на време по 5, по 6 дни би трябвало да заставам в София и това ме задушава. Не е неприятен града, не са неприятни хората, само че не е моят град. Ще се раздирам сред София и Варна и ще не преставам. Домът ми е тук. В последна сметка още 25 година имам ипотека да заплащам “, съобщи водачът на „ Възраждане “.

Костадин Костадинов е следващият претендент за президент, който отваря вратите на своя дом за феновете на bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР