“Преди две години излязохме на протести, за да детронираме ГЕРБ

...
“Преди две години излязохме на протести, за да детронираме ГЕРБ
Коментари Харесай

„Български гласъ“ на протест срещу „коалицията на имунитета“ между ГЕРБ и ПП

“Преди две години излязохме на митинги, с цел да детронираме ГЕРБ и Бойко Борисов от властта. След две години Даниел Митов излезе и сподели, че революцията от преди две години е завършила. Протестираме точно против това - против безпринципната коалиция ”, сподели още Попов. “Не можеш да излъжеш българските жители, че си антиГЕРБ, че си антистатукво, и в идващия ден да се коалираш в името на властта тъкмо с тези, против които си се правил, че се бориш. Протестираме точно против превзетата страна ”, сподели още Попов.

 

 

“Всички политически планове, които се бяха прокраднали до властта, най-вероятно са обслужвали един единствен интерес - да изперат имиджа на Бойко Борисов, да подменят избора на хората, с цел да може той да се върне на власт. Това и стана, това виждаме. Всичко останало е прахуляк в очите на хората ”, разясни още Георги Попов. На въпрос по какъв метод е очаквал да наподобява бъдещият кабинет, ръководителят на партията посочи, че никой не приказва за третия мандат. “ПП можеха да поддържат всяка друга, с изключение на ГЕРБ, с третия мандат. Има Такъв Народ, Политическа партия, Българска социалистическа партия, веднъж се е провалил, само че всеки си е направил изводите. Имаме държавно управление без да вървим на избори. Дори Движение за права и свободи са по-приемливи от ГЕРБ ”, акцентира още той.

 

 

Георги Попов съобщи, че “Български гласъ ” се разграничат от " Възраждане ", тъй като имат кардинални разлики. “Ние желаеме развиване на България в НАТО и Европейски Съюз. Не сме нито русофили, нито американофили. Ние сме българофили ”, разясни още протестиращият. “Ние сме срещу джендърите, ние сме за самостоятелна външна политика, мощна България в границите на Европейски Съюз и НАТО. Всеки, който е осъзнал нуждата, че би трябвало да се надигнем дружно против тази безпринципна коалиция, мисля че е пристигнало време да се обединим ”, добави още Георги Попов.

Източник: bgnes.bg

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР