Преди две години именно на същата сбирка в Сараите бе

...
Преди две години именно на същата сбирка в Сараите бе
Коментари Харесай

Нещо Колосално Се Случва В Дпс В Момента! Бояна Почерня От Лимузини, Доган Събира Главатарите! Ще Има

Преди две години точно на същата колекция в Сараите бе разжалван тогавашният ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан, който незабавно по-късно потегли да търси леговище в посолството на Анкара в София.

Впоследствие Местан започва не прекомерно сполучливия си политически план ДОСТ, който макар великодушното финансиране и проведеното гласоподаване в Турция, не съумя да прескочи 4-процентната преграда за влизане в Народното събрание на последните избори.

Според 24rodopi.com Доган ще приказва по две тематики - изхвърлянето на националистическите обединения от ръководството на страната и стоплянето на връзките сред Движение за права и свободи и ръководещата в Турция партия на президента Реджеп Ердоган.

Твърди се също и че на част от деятелите на ДОСТ ще бъде позволено да се разкаят и да се върнат в Движение за права и свободи, а други ще слязат от политическата сцена

За рестарт и стопляне на връзките сред Движение за права и свободи и ръководещата в Анкара Партия на справедливостта и развиването се заприказва след визитите на депутата от Меджлиса и ръководител на парламентарната Група за другарство „ Турция-България “ Азиз Бабушчу в централата на придвижването. Там пратеникът на Ердоган се срещна с водача на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР