Преди две години икономиката ни се задъхваше. Когато стоя тук

...
Преди две години икономиката ни се задъхваше. Когато стоя тук
Коментари Харесай

Байдън пред Конгреса: За две години създадохме рекорден брой работни места


„ Преди две години стопанската система ни се задъхваше. Когато заставам тук довечера, ние създадохме рекордните 12 милиона нови работни места – повече работни места, основани за две години, в сравнение с който и да е президент в миналото е създавал за четири години “. Това сподели американският президент Джо Байдън в обичайна си тирада пред Конгреса на Съединени американски щати.

Основен акцент в речта му беше стопанската система, работни места, опазване на здравето, обучение и полицейска промяна. Той произнася тази тирада в миг, в който или един от най-ниските на американски президент във втората му година от мандата.

Байдън означи, че година след началото на съветската експанзия в Украйна, Съединени американски щати водят обединението в помощ на Украйна, и са съумели да обединят НАТО.

Президентът засегна тематиката за китайския шпионски балон, който беше свален от управляващите край Южна Каролина, като предизвести, че в случай че Китай заплашват сигурността на страната, то те Съединени американски щати ще реагират.

Байдън употребява опцията, с цел да приказва върху тематики, по които другояче разединеният Конгрес може да се сплоти като битката с рака, климатичните промени. Като по този метод се метод се пробва да убеди и републиканците да поддържат идните му законодателни начинания.

Американският президент произнася тази тирада първи път, откакто републиканците след междинните избори.Той означи, че демократите и републиканците могат да работят дружно.

Нека да довършим започнатото, сподели няколко пъти американският президент.

Според анализаторите тук, с тази тирада може да означи неофициалното начало на предизборната му акция за президентските избори през 2024 г, а дали и по кое време Байдън ще разгласи публично, че се кандидатира за втори мандат следва да разберем напълно скоро.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР