Преди две години Дженифър Анистън се присъедини към популярния напоследък

...
Преди две години Дженифър Анистън се присъедини към популярния напоследък
Коментари Харесай

Изнедващата промяна на Дженифър Анистън

Преди две години Дженифър Анистън се причисли към известния в последно време " клуб " на звездите, основали лична козметична марка. Нейната се назовава LolaVie е профилирана само върху продуктите за коса. Поне към този момент.
 Дженифър Анистън, LolaVie и какво мисли актрисата за сивата коса и побеляването
Какво мисли за побеляването Дженифър Анистън

Актрисата още веднъж приказва за остаряването

54-годишната актриса от " Приятели " пък прави всичко, с цел да разпространява марката си по допустимо най-подходящия за феновете си метод - без филтри и доста грим. Затова и никой не е изумен от последното й видео.

На него Анистън ни показва най-новото попълнение в гамата с артикули на LolaVie - интензивна възстановяваща терапия. По думите й става дума за маска, която нанасяме на косата, преспиваме с нея и по-късно се радваме на подхранени кичури.

А тези на актрисата несъмнено наподобяват добре, само че почитателите й видяха и нещо ново - за първи път актрисата, станала известна като Рейчъл от " Приятели ", се появи с няколко сребристи кичура.

Дали и Дженифър Анистън ще стане част от известните дами, които прегръщат наклонността да се гордеят с посивелите си коси като Анди Макдауъл и кралица Летисия? Предстои да разберем.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР