Преди две години девойката Маги била диагностицирана с карцином на

...
Преди две години девойката Маги била диагностицирана с карцином на
Коментари Харесай

Осиновената дъщеря на Кичка Бодурова пребори рака

Преди две години девойката Маги била диагностицирана с карцином на щитовидната жлеза

Семейството на певицата Кичка Бодурова минало през тежко тестване, откакто доведената й щерка Магдалена била диагностицирана с рак на щитовидната жлеза. Звездата описа за борбата на 20-годишното момиче, което към този момент е изцяло крепко. Тежката диагноза била сложена, когато Маги била на 18 години, написа България Днес.

„ Пипнах я по гърлото и ми се стори подута . Започнаха проучвания, споделиха най-лошото... Извадихме всичко и към този момент е добре. Тя е моят воин ”, показа певицата. В началото на май осиновената щерка на естрадната легенда навърши 20 години. Бодурова провежда домашно празненство в дома си в Лас Вегас за първия важен празник в живота на Маги.

Естрадната легенда закупи наставнически права над дъщерята на брат си Михаил през есента на 2020 година и незабавно я прибра при себе си в Лас Вегас. Маги заживя в палата на Кичка и беше записана да учи в елитна гимназия която приключи с цялостно отличие. Сега следвала математика в университета във Вегас. Русокосата госпожица е израснала в Кипър, само че приказва прелестен български. Тя е признателна на осиновителката си, че я е научила да бъде мощна жена, която не се предава и постоянно реализира задачите си. Тази година родната щерка Кристи-Жаклин навършва 30. Маги и Кристи ще дойдат в България за концерта на Кичка във Варна на 1 юли. Естрадната легенда ще препълни с аудитория и летния спектакъл на родния си Бургас на 17 юли.

На 23 юни звездата ще взе участие в благотворителен концерт в поддръжка на плевенски деца. Събитието ще е в зала „ Емил Димитров ” на читалище „ Съгласие 1869 ”. Благотворителният вход е с цена 30 лева Организатор на събитието е Младежкото съдружие „ Надежда “ с ръководител Тони Доров. „ Нашата цел е да помогнем на децата без родители и с огромно наслаждение споделяме, че с помощта на великодушните донори които избират да запазят добротата за себе си, към този момент сме обезпечили поръчка за 14 нови кревати за децата от Центъра за краткотрайно настаняване от фамилен вид на ул. „ Бяло море ” в Плевен. Това ще подсигурява спокоен сън и комфорт на дребните сърца, които имат потребност от нашата поддръжка ”, осведомят от сдружението.   
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР